Eerste week
Door: webmaster
25 Januari 2010 | Australië, Kings Cross
Hoi allemaal, We zijn er al een paar dagen, maar ik begin maar even bij donderdag. Vliegen viel hartstikke mee, vond het niet eng ofzo. Duurde wel idioot lang, maar op de tweede vlucht heb ik lekker geslapen. O en ze hebben trouwens supermario op dat tv ding int vliegtuig. Supervet, daar kon ik me wel mee vermaken.
We kwamen rond 6 uur aan hier in Sydney. Met de trein naar Cicular Quay en van daaruit door naar Kings cross. Daar een hostel gezocht, lekker gedouched en geprobeerd te slapen.
Kings Cross is trouwens echt een vage buurt, wel lachen hoor. Overal backpackers en hoeren. Het is geloof ik ook de hoerenbuurt van Sydney. De mensen zijn wel superaardig hier. Sta je met een kaart in je hand, vragen ze meteen of ze je kunnen helpen enzo, echt leuk.
Nou we hebben tot nu toe het Opera house gezien. (Heb daar zelfs met me vingers tussen de deur gezeten :)We zijn naar de huppeldepup tuin geweest, weet niet hoe het heet, maar was wel gaaf. Mooie vogels en planten en heul veul vleermuizen. Zijn met een ferry van Circular Quay naar Manly geweest. Ook al mooi. En we zijn natuurlijk over de Sydney Harbour brigde gelopen. Superuitzicht heb je daar.
Tot nu toe helemaal leuk dus. De mindere dingen waren de jetlag. Slecht slapen en we konden alletwee niks eten, gewoon geen honger voor drie dagen. Nu gaat dat weer goed. Krijg weer iets meer dan alleen een appel naar binnen. Oja en heb al een mooie rode kop. We dachten het is bewolkt, geen zonnebrand. Beetje stom. Het weer is trouwens lekker nu. Eerstte dag was het ziek heet, maar na een goede thunderstorm is het lekker afgekoeld.
Nou dit was het wel zo'n beetje. We gaan vanmiddag proberen een auto te kopen en dan door naar de Blue Mountains. Jullie horen het wel weer,
Kusjes en knuffels van Jo
Ps: moet nog even uitvinden hoe ik foto's eropzet. Die komen dus over een paar weken wel.
Kusjes en knuffels van Jo
25 Januari 2010 - 09:54
Paul:
Goed om te horen dat de reis, afgezien van de jetlag, wel meegevallen is. Veel plezier nog!
Groet,
Paul -
25 Januari 2010 - 11:46
Esther:
Hey Jo!
Wel smeren hoor! Je moet lekker bruin worden, zodat je het ein-de-lijk een keertje van me wint met bruin zijn ;-)! Klinkt nu allemaal al erg goed (op de black jack na dan :-))! Veel plezier nog daar! Hoop dat t 'n btje gaat lukken met de auto.
x
Esther -
25 Januari 2010 - 13:14
Linda:
Heee Jo!
Leuk om jouw eerste reisverslag te lezen. Super dat je het goed naar je zin heb!!
Ik heb ook al heel veel zin in mijn reis en het begint natuurlijk ook wel spannend te worden!
Liefs en heel veel plezier! -
25 Januari 2010 - 13:56
Hoi Jo
Wij zijn blij dat je het allemaal zo mooi is en dat je het naar je zin hebt.
Je krijgt een dikke knuf terug van frummie ,maar ook van ons tuurlijk.
Hier heeft het weer gesneeuwd en gaat het voor 2 dagen vriezen,daarna is het weer over met de kou.
25 Januari 2010 - 14:01
oeps was nog niet klaar.
je moet de groetjes hebben van oma nel nonneke vronie erma en prisje en heel de buurt.
Hier gaat alles goed,nou veel plezier verder, en dikke knufs van paps mams suus rob maartje
tot schrijfs -
25 Januari 2010 - 14:01
oeps was nog niet klaar.
tot schrijfs -
25 Januari 2010 - 15:50
Martijn:
Hey hey lieverd.
Ik ben erg blij dat het goed met je gaat, heul heul blij ^^. Is het gelukt met een auto aanschaffen en bankrekening openen?
Hehe, de eerste dag ziek heet? Het is zo te zien overdag bij jou rond de 35+graden, is dat al niet heet genoeg voor je? ;)
Heel veel plezier daar en hou jezelf een beetje heel, tgggo, wie doet nou zijn vingers tussen de deur..?
Kusjes, dikke knuf en groetjes van men familie. -
25 Januari 2010 - 17:29
Willy Van Der Zwet:
Wat goed dat je het naar je zin hebt aan de andere kant van de aardbol. Veel plezier en geniet van het het moois.
Groetjes uit Oude Wetering -
25 Januari 2010 - 18:41
Erma En Pris:
Hej Jo!
Fijn te horen dat je een goede vlucht hebt gehad!!! Ja leuk he die computertjes in je vliegtuigstoel:D Goed vermaak!
Geniet nog.. en wel smeren he!
Groetjes -
25 Januari 2010 - 20:44
Ome Dennis:
Heee Jo...uhhh...vertel is iets meer over die hoeren....ik ga ook bekpekken...heb je al boven op een terantulala gestaan...?? en draait het water anders om in het putje...? -
26 Januari 2010 - 13:37
Marianne:
Hoi Yo,
Fijn dat de reis goed verlopen is en dat het vliegen mee is gevallen. Ja en dat het lang duurt...........!
Bij ons schijnt op het moment ook een fel zonnetje, maar het is wel -4 of zo. Het ijs achter op de sloot is helemaal niets,de sneeuw was papperig geworden en is nu weer opgevroren, dus war dat betreft mis je niks.
Leuk zo'n site, blijven we toch een beetje op de hoogte!
Succes met het aanschaffen van een auto en kijk uit want ze rijden links!
Groetjes van ons allemaal, Marianne -
26 Januari 2010 - 20:37
Irma:
Hi Jolanda, leuk om je te volgen via de site! Dennis heeft net het adres doorgemaild naar je leukste, tevens knapste, oom.
Jullie naar de "blauwe bergen", Marcel en ik za.av. thuisgekomen na een bezoek aan de "oostenrijkse bergen"!
Koffer staat nu klaar voor Florida en Dom.Rep.
Have fun! -
26 Januari 2010 - 23:20
Femke :
heej heej mooi dat je het naar je zin heb heb je al leuke fotos gemaakt en draait het water daar de andere kant op :P
kussjess fem en p ^^ -
27 Januari 2010 - 20:16
Je Nichtje Sabine:
jeetje wat vind ik het stoer zeg wat je doet!! super. dat zal een hele beleving zijn!! ik hou je site in de gaten en ik wens jullie heeeel veel plezier!! doe voorzichtig! groetjes sabine