ooooooo jo en auto's
Door: jo
01 Februari 2010 | Australië, Melbourne
Hoi allemaal
Ben ik weer. Heb nog maar tien minuten om me reisverslag te maken. Moest eerst natuurlijk even mailtjes en jullie reacties lezen.
Nou nadat we uit Katoomba in de bleu mountains zijn vertrokken zijn we een pokkeeind gaan rijden richting Melbourne.van Katoomba naar Melbourne is ongeveer 1300 kilometer. En dat ff in twee dagen. Maar ja je mag hier lekker hard rijden. 110 maar er is geen controle dus reden we 140 ongeveer. De snelwegen zijn hier echt bizar. Eenbaans zijn ze, zonder vangrail en flitsers. Soms ook slecht wegdek.Maar ja, we leven nog.
Het rijden is redelijk saai. Je ziet alleen maar grasland met hier en daar een boom. Soms gaat de snelweg ineens door iets wat voor een dorp door moet gaan. Drie huizen en een politibureau. Echt niet te geloven dat mensen daar willen wonen.
De eerste nacht hebben we in zo'n drop geslepen. West Whyalong. In de auto op een parkeerplaats. Snacht werden we wakker omdat er een auto heel langzaam langsreed. Was politie. Gelukkig hebben ze ons niet gezien of kon het ze niet boeien dat we er lagen.
Zo dit was deel 1, ff bijbetalen en dan deel 2
Kus jo
Reactie op de reacties:
*Wat gaaf dat Maris gaat trouwen.
*Tuurlijk neem ik wat bruin mee voor je sas, ik neem het zonnetje wel helemaal mee. Idd superjammer dat ik je niet nog ff heb gezien. En ik wist ook niet of ik wel echt ging haha.
*Ome dennis. Nee stuur heb ik nietschoongemaakt. Abosnot is wel het mist gore dat we hier tegenkomen. Vanochtend zag ik denk een tarantulala.
*Nog meer kusjes voor puck en de poepjes.
*Onze ford falcon is super lelijk, maar rijdt lekker hoor.
Zo dit was deel 1, ff bijbetalen en dan deel 2
Kus jo
Reactie op de reacties:
*Wat gaaf dat Maris gaat trouwen.
*Nog meer kusjes voor puck en de poepjes.
*Onze ford falcon is super lelijk, maar rijdt lekker hoor.